Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Kaarinan paras asiakaspalveluyritys 2022

By 27.10.202224 marraskuun, 2022No Comments

Missä yrityksessä saa Kaarinan parasta asiakaspalvelua?

ÄÄNESTYS 7.-27.11. TÄSTÄ LINKISTÄ >

Kaarinan Paras asiakaspalveluyritys -kilpailu järjestetään jo neljättä kertaa. Kilpailun tavoitteena on kannustaa paikallisten palveluiden käyttöön ja korostaa hyvän asiakaspalvelun merkitystä.

Äänestämällä tässä vuosittain järjestettävässä kilpailussa osallistuu 100 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortin voi käyttää vapaavalintaisessa kaarinalaisessa yrityksessä. Äänestää voi ajalla 7.- 27.11.

Kilpailun toteuttavat Yrkeshögskolan Novian opiskelijat yhteistyössä Kaarinan Kehitys Oy:n kanssa ja kilpailu järjestetään samaan aikaan myös Kemiönsaarella ja Paraisilla.

Äänestää voi myös paperilomakkeella Kaarina-talon palvelupiste Fiskarissa ja Piikkiön palvelupisteessä. Huomioithan, että yrityksen toimialaa ei ole rajattu, asiakaspalvelu koskee kaikkia yrityksiä!

Asiakaspalvelukilpailun KickOff 7.11.2022

Kilpailun KickOff -tapahtuma Noviassa 7.11.2022: Oscar Thomander, Jonne Raitala (beige college), Rafael Palin (valkoinen college), Oliver Eklöf (Rafaelin takana), Tom Nylund (musta college), Jennie Hagman (Tomin edessä), Paraisten viime vuoden voittaja Terhi Pilke, Mats Lindqvist, Niina Sjöholm (Kaarina), Mats Nurmio (Kemiö), Maria Haapanen (Kaarina) och John Forsman (Parainen).


Kuvassa kaupunginjohtaja Harri Virta onnittelee vuoden 2021 voittajayritys Studio Fancyn Mia Fredrikssonia.

Kaupunginjohtaja Harri Virta onnittelee vuoden 2021 voittajayritys Studio Fancyn Mia Fredrikssonia.

Kilpailun Facebook-sivut >