Palvelumme

Alkavan yrittäjän palvelut

Perustamisneuvonta tarjoaa apua

Turun seudulla alkavia yrittäjiä palvelee keskitetysti Turku Science Park Oy. Perustamisneuvonta tarjoaa apua esimerkiksi liikeidean toimivuutta, yritysmuotoja, rahoitusta ja viranomaispalveluita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtainen perustamisneuvonta tarjoaa mahdollisuuden kahdenkeskiseen pohdintaan yritysneuvojan kanssa. Turku Science Parkin perustamisneuvonnassa asioineiden yrittäjien onnistumisprosentti on tutkitusti keskimääräistä selvästi korkeampi!

Kaarinalaisten apuna on yritysneuvoja Markku Määttänen.

Markku Määttänen
Yritysneuvoja

+358 50 559 0534
markku.maattanen@turkubusinessregion.com

Olen koulutukseltani VTM ja toiminut Turun seudun yritys-ja innovaatiopalveluissa eri tehtävissä noin 20 vuotta. Tästä ajasta jälkimmäisen puolikkaan olen ollut aloittavan yrityksen palveluissa. Aiemmin olen ollut töissä kuntasektorilla elinkeinoasiamiehenä.

Erikoisalaani on yrityksen perustamisneuvonta eli uusyritysneuvonta. Olen perehtynyt myös yrityksen omistajanvaihdokseen liittyviin asioihin osana uusyritysneuvontaa. Vuosittain olen mukana noin 150 uuden yrityksen perustamisessa ja keskimäärin 50 omistajanvaihdoksessa.

Olen perillä myöskin julkisen yritystuen ja rahoituksen perusteista.

Startti-info

Suosittelemme osallistumista Turku Science Parkin järjestämään Startti-infoon ennen kuin varaat ajan henkilökohtaiseen neuvontaan. Siten saat enemmän ja konkreettisempaa hyötyä neuvontatapaamisesta. Startti-infosta saat myös valmiuksia oman liiketoimintasuunnitelman valmisteluun ja hyödynnät tehokkaammin henkilökohtaista neuvontaa ja valmennustyöpajoja.

Startti-infot pidetään koronaepidemian aikana webinaareina.

Tarkista seuraavan Startti-infon ajankohta tästä

Startti-infon aiheita

  • Yrittäjältä vaadittavat henkilökohtaiset ominaisuudet
  • Eri yrittämisen muodot ja yritysmuodot
  • Starttiraha ja sen hakeminen sekä muut rahoituskysymykset
  • Liiketoimintasuunnitelman tekeminen
  • Yrittäjäeläke, yrittäjän verotus ja lupa-asiat