Skip to main content

Palvelumme

Alkavan yrittäjän palvelut

Perustamisneuvonta tarjoaa apua

Turun seudulla alkavia yrittäjiä palvelee keskitetysti Turku Science Park Oy. Perustamisneuvonta tarjoaa apua esimerkiksi liikeidean toimivuutta, yritysmuotoja, rahoitusta ja viranomaispalveluita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtainen perustamisneuvonta tarjoaa mahdollisuuden kahdenkeskiseen pohdintaan yritysneuvojan kanssa. Turku Science Parkin perustamisneuvonnassa asioineiden yrittäjien onnistumisprosentti on tutkitusti keskimääräistä selvästi korkeampi!

Kaarinalaisten apuna on yrityspalvelupäällikkö Tiia Turkki.

Tiia Turkki
Yrityspalvelupäällikkö

+358 40 526 2617
tiia.turkki@turkubusinessregion.com

Olen liiketoiminnan kehittämisestä innostunut ikuinen oppija. Työskentelen Turun seudun kehitysyhtiössä Yrityspalvelupäällikkönä, kehittäen yhdessä asiakkaidemme sekä Kasvuvalmentajiemme ja Yritysneuvojiemme kanssa palveluitamme vastaamaan alkavien yrittäjien, startup-yritysten sekä alueella jo toimivien, vakiintuneiden yritysten tarpeita yritysten elinkaaren eri vaiheissa.   

 

Ensimmäinen koulutukseni on ulkomaankaupan yo-merkonomi ja olen koko 25 vuotisen työurani aikana päivittänyt osaamistani niin näyttötutkinnoin kuin erikoistumisopinnoin vastaamaan digitalisaation ja uusien teknologioiden mahdollistamia liike-elämän muuttuvia tarpeita. Olen sertifioitu Business Coach, toimin mentorina ja vuonna 2019 käynyt Kauppakamarin arvostetun Hyväksytty Hallituksen Jäsen -valmennuksen. Olen saanut työskennellä niin perheyrityksissä, pörssiyhtiössä kuin pääomasijoitteisissa kasvuyhtiöissä. Oma, kansainvälisen työkokemukseni muokkaama ydinosaamiseni on asiakaslähtöisessä palveluliiketoiminnan ja prosessien kehittämisessä, kansainvälisten tiimien ja asiantuntijoiden ohjaamisessa sekä omistaja-arvon kirkastamisessa.

Startti-info

Suosittelemme osallistumista Turku Science Parkin järjestämään Startti-infoon ennen kuin varaat ajan henkilökohtaiseen neuvontaan. Siten saat enemmän ja konkreettisempaa hyötyä neuvontatapaamisesta. Startti-infosta saat myös valmiuksia oman liiketoimintasuunnitelman valmisteluun ja hyödynnät tehokkaammin henkilökohtaista neuvontaa ja valmennustyöpajoja.

Startti-infot pidetään koronaepidemian aikana webinaareina.

Tarkista seuraavan Startti-infon ajankohta tästä

Startti-infon aiheita

  • Yrittäjältä vaadittavat henkilökohtaiset ominaisuudet
  • Eri yrittämisen muodot ja yritysmuodot
  • Starttiraha ja sen hakeminen sekä muut rahoituskysymykset
  • Liiketoimintasuunnitelman tekeminen
  • Yrittäjäeläke, yrittäjän verotus ja lupa-asiat