Skip to main content

Tutustu
toimintaamme

Kaarinan kaupungin elinkeino-ohjelma 2024-2030

Kaarinan kaupungin elinkeinopolitiikan tavoitteena on, että kaarinalaisilla ja kaupunkiin sijoittuvilla yrityksillä on parhaat mahdolliset toimintaedellytykset ja hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaansa. Menestyvä yrityselämä luo pohjan koko kaupungin kehitykselle. Toimivat palvelut, työpaikat ja verotulot ovat kaikkien kaarinalaisten etu.

Ohessa Kaarinan kaupungin elinkeino-ohjelma vuosille 2024-2030. Elinkeino-ohjelmassa määritetään kehittämisen painopisteet. Yksityiskohtaiset toimenpiteet ja vastuutahot erillisessä tiedostossa. Määritetyt toimenpiteet läpäisevät kaikki toimialat.

Elinkeino-ohjelman laatimisesta vastasi Kaarinan Kehitys Oy, ohjelmaa työstettiin yhteistyössä yrittäjien, virkamiesten ja päättäjien kanssa.

Elinkeino-ohjelman tärkeimmät strategiset päämäärät:

  1. LOGISTISESTI LOISTAVA – Kaarinan sijainti
  2. MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN KAARINA – erityyppiset yritysalueet mahdollistavat monimuotoisen yrittämisen
  3. KAARINASSA TOIMITAAN YHDEN LUUKUN PERIAATTEELLA – ”Yrittäjä soittaa vain kerran”
  4. YHTEISÖLLISYYS JA HYVINVOINTI – Kaarinassa on yrittäjien ja perheiden hyvä olla, monipuoliset ja laadukkaat palvelut

Elinkeino-ohjelma lähtee siitä, että Kaarinan kaupunki on yritysymmärtäväinen ja tavoitteena on se, että yrittäjä saa Kaarinassa niin hyvää palvelua, että hän suosittelee kaupunkia muille yrittäjille.

Tutustu Kaarinan elinkeino-ohjelmaan 2024-2030 tästäElinkeino-ohjelman toimenpiteet ja vastuutahot

Toimintakertomukset

Kaarinan Kehitys Oy on vuonna 1992 perustettu ja 2004 varsinaisen toimintansa aloittanut Kaarinan kaupungin ja Kaarinan Yrittäjät ry:n omistama yhtiö. Yhtiö on Kaarinan kaupungin konserniyhtiö. Kaarinan Kehitys Oy on yksi Kaarinan kaupungin elinkeinopolitiikan työkaluista. Yhtiö osallistuu
aktiivisesti Kaarinan kaupungin elinkeinopolitiikan suunnitteluun ja toteutukseen.

Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2023Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2022Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2021Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2020Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2019Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2018Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2017Toimintakertomus Kaarinan Kehitys Oy 2016