Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Pyöräilyviikkoa – tule mukaan! 

🚴 Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Pyöräilyviikkoa! 🚴

Olemme teemaviikolla mukana Kaarinan kaupungin yhteistyökumppanina. Meille henkilöstömme hyvinvointi ja jaksaminen ovat tärkeitä. Siksi meistä on hienoa olla mukana kannustamassa työntekijöitämme työmatkapyöräilyyn. Valtakunnallinen Pyöräilyviikko on oiva aika polkaista kesän pyöräilykausi käyntiin! 💪

Tänä vuonna pyöräilyviikon pääteema on “Pyöräpysäköinti – oikea ratkaisu oikeaan paikkaan’’. Pääteemalla kiinnitetään huomiota pyöräpysäköinnin laatuun, määrään, sijoitteluun ja käytettävyyteen.

Työmatkapyöräily on sujuvaa ja turvallista, kun myös pysäköintiin on panostettu. 💎

Laadukas pyöräpysäköinti:
🚲 suojaa varkauksilta ja toimii kunnan käyntikorttina
🚲 lisää liikkumismuotojen tasapuolista kohtelua sekä pyörämatkojen määrää
🚲 sujuvoittaa kaupunkipyöräilyä

Katso Kaarinan kaupungin pyöräviikon tapahtumat täältä >

#pyöräilyviikko2023
#pyörällätöihin
#kestäväliikkuminen

——————

Julkaisu 26.4.2023

Kaarinan Kehitys on yhteistyökumppanina mukana Kaarinan kaupungin Kaarina – paras paikka pyöräillä! -hankkeessa. Ensi viikolla vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa, joten on oiva aika kaivaa polkupyörä esiin!

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 5.–14.5.2023. Teemaviikon tarkoituksena on innostaa pyöräilemään, kannustaa ihmisiä pohtimaan omia liikkumisvalintojaan, lisätä ihmisten tietoisuutta pyöräilyn hyödyistä sekä vahvistaa pyöräilyn asemaa liikennesuunnittelutyössä.

Kaarinan kaupunki on teemaviikolla mukana osana Kaarina – paras paikka pyöräillä! -hanketta. Myös Kaarinan Kehitys Oy on teemaviikon tapahtumissa mukana Kaarinan kaupungin yhteistyökumppanina.

Hankkeen tavoitteena on erityisesti työmatkapyöräilyn edistäminen. Polkupyörän valinta kulkupeliksi kotoa työpaikalle on palvelus niin itselle kuin ympäristöllekin. Työmatkapyöräily on helppo tapa kohottaa kuntoa ja parantaa fyysistä terveyttä. Ulkona liikkuminen parantaa tutkitusti myös psyykkistä hyvinvointia.

Ensi viikolla on siis oiva tilaisuus hypätä pyörän selkään ja kulkea työmatkat ilmastoystävällisesti!