Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Antton Prinssin Autokiilto pesee autot käsin

Nuorten Yrittäjyysseteli -haastattelut

Kaarinan Kehitys myönsi Antton Prinssille kaupungin yrittäjyyssetelin kesän 2023 aikaiseen yritystoiminnan pyörittämiseen. Anttonin kanssa käytiin läpi, miten toiminta kannattaisi aloittaa ja millaisella yritysmuodolla. Liikeideana oli autojen puhdistus sisältä ja ulkoa. Näin Autokiilto sai alkunsa.

Autokiilto tarjoaa autonpesupalvelua avaimet käteen periaatteella. Auto voidaan pestä asiakkaan omalla pihalla luontoystävällisillä pesuaineilla. Säännöllisin välein tehty käsinpesu säästää auton maalipintaa.

”Yrityksen perustaminen on tuntunut mukavalta, kun on saanut tehdä mitä itse haluaa ja erikoistua tiettyyn asiaan, joka kiinnostaa”, kertoi Antton. ”Vaativaa yrittämisessä on itsekuri, töitä pitää tehdä ahkerasti ja asiakkaan toiveen ja aikataulun mukaan.”

Oliko yrittäminen sellaista kuin etukäteen ajattelit?

”Kyllä ja ei. Asiakkaiden löytäminen oli vielä haastavampaa kuin luulin. Asiakkaita löytyi kuitenkin ihan kivasti, mutta enemmänkin olisi ehtinyt tehdä. Näin jälkikäteen ajateltuna, markkinointiin olisi kannattanut panostaa vielä enemmän.”

Tässä vaiheessa Antton päätyi pyörittämään toimintaa kevytyrittäjänä ilman y-tunnusta. Kesän jälkeenkin tämä toimintatapa tuntui oikealta valinnalta. Syksyn aikana toiminta jatkuu koulun ohella, mutta hieman kevyemmin. ”Haluan hoitaa koulun kunnolla ja jonkin verran vapaa-aikaakin pitää olla.”

Antton on 16-vuotias Kaarinan lukiota käyvä nuori. Koulun jälkeen hänellä on suunnitelmissa muuttaa ulkomaille ja saada sitä kautta elämänkokemusta, opiskella tai tehdä töitä. Tulevaisuuden suunnitelmissa hänellä on vahva halu toimia yrittäjänä.

Jos haluat käyttää vapaa-aikasi johonkin muuhun kuin auton pesuun, niin pyydä Antton paikalle.

Autokiilto tarjoaa nopeaa ja hyvää auton pesupalvelua!

Autokiillon yhteystiedot:

antton.autokiilto@gmail.com