Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Kaarinan paras asiakaspalveluyritys -äänestys 6.-26.11.

By 3.11.20236 marraskuun, 2023No Comments

Missä yrityksessä saa Kaarinan parasta asiakaspalvelua?

Kaarinan Paras asiakaspalveluyritys -kilpailu järjestetään jo viidettä kertaa. Kilpailun tavoitteena on kannustaa paikallisten palveluiden käyttöön ja korostaa hyvän asiakaspalvelun merkitystä.

Äänestämällä tässä vuosittain järjestettävässä kilpailussa osallistuu yhden 200 euron ja yhden 100 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortin voi käyttää vapaavalintaisessa kaarinalaisessa yrityksessä. Yrittäjä, kerro kilpailusta asiakkaillesi ja vie voitto kotiin!

Kilpailun toteuttavat Yrkeshögskolan Novian opiskelijat yhteistyössä Kaarinan Kehitys Oy:n kanssa ja kilpailu järjestetään samaan aikaan myös Kemiönsaarella ja Paraisilla.

Huomioithan, että yrityksen toimialaa ei ole rajattu, asiakaspalvelu koskee kaikkia yrityksiä! Äänestyksen kysymyksiä ja pisteytystä on vuonna 2023 muutettu vielä paremmin huomioimaan kaikki yritykset.

ÄÄNESTYS 6.-26.11. TÄSTÄ LINKISTÄ >

   

—————
Vuoden 2022 asiakaspalvelukilpailun tulokset paljastettiin keskiviikkona 7.12. Kaarina-talolla ja vuoden 2022 paras asiakaspalveluyritys Kaarinassa oli ANNAsport. Äänestäjien mukaan ANNAsportiin mennessä tuntuu, ”kuin kotiinsa tulisi” ja ANNAsportissa on ”parhaat tunnit”.
Kakkoseksi ylsi Gummi ja Gylmä Oy, jossa on ”mukava ja asiantunteva henkilökunta”.
Kolmoseksi kiri AuraSpa, josta todettiin että ystävällistä ”palvelua saa nopeasti ja jopa aukioloaikojen ulkopuolella”.