Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Markkinavuoropuhelu kaupungin asukaslehdestä

Kaarinan kaupungin hankintatoimi on julkaissut ilmoituksen markkinavuoropuhelusta, joka koskee Kaarinan kaupungin asukaslehteä.

Lue Markkinavuoropuhelukutsu tästä

Hankinnan kuvaus
Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan asukaslehden visuaalista suunnittelua ja taittoa sekä painatusta ja jakelua koskevaa tarjouskilpailua valmistellaan ja toteutetaan kevään 2024 aikana.

Hankinta toteutetaan avoimella menetellyllä. Tässä vaiheessa suunnitelma on hankkia kokonaisuus yhdeltä palveluntuottajalta. Kaarinan kaupungin hankintapalvelut ja hallintopalvelut järjestävät hankintaan liittyen markkinavuoropuhelun.

Kiinnostuneille toimittajille annetaan mahdollisuus kommentoida hankintaa suullisesti ja/tai kirjallisesti. Suulliset 30 min. kestoiset Teams-tilaisuudet per toimittaja pidetään seuraavasti:

– ti 19.3.2024 klo 12-15

– pe 22.3. klo 12-15.

Kyseessä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan ilmoitus järjestettävästä markkinavuoropuhelusta.

Tällä tietopyynnöllä pyydetään kiinnostuneita toimittajia ilmoittautumaan markkinavuoropuhelutilaisuuteen to 14.3.2024 klo 13 mennessä. Ilmoittautumiset tehdään osoitteeseen hankinnat@kaarina.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä pitää ilmoittaa osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet. Samalla toimittaja voi myös ehdottaa toivomaansa päivää ja kellonaikaa. Markkinavuoropuhelun lopullinen toteuttamisajankohta vahvistetaan ilmoittautuneille sähköpostilla pe 15.3.2023 klo 16 mennessä. Samalla annetaan tiedoksi vuoropuhelun agenda.

Lisätiedot:

Jonas Nordberg
Hankinta- ja logistiikkapäällikkö

Kaarinan kaupunki
Hankintapalvelut
p. +358 50 329 7735
jonas.nordberg@kaarina.fi
Käyntiosoite: Kirjasto, Lautakunnankatu 1, 3. kerros.
Postiosoite: PL 12, 20781 Kaarina

www.kaarina.fi