Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Marraskuun yritykset ovat High Care Hyvinvointi ja Koulutettu hieroja Akseli Koskela

Karita Salosen High Care Hyvinvointi ja Koulutettu hieroja Akseli Koskela toimivat samoissa viihtyisissä tiloissa Kaarinan Piispanristillä.

High Care Hyvinvointi

High Care Hyvinvointi avasi keväällä 2023 uudet tilat Piispanristille. Paikka on hyvin saavutettava, vierestä löytyy ilmaiset parkkipaikat ja bussit kulkevat pienen kävelymatkan päästä 110-tietä. Hoitolaan astuessa aulassa pääsee heti rentoon tunnelmaan ja kuuntelemaan lintujen sirkutusta.

Hoitolan aulassa saa kuunnella iloista undulaattien sirkutusta.

Kuntouttava hoitaja Karita Salonen on erikoistunut lymfa- ja alipainehoitoihin. Hoitojen tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveyden edistäminen. Saksalaisperäiset hoitomuodot ovat lääketieteellisesti tutkittuja ja turvallisia. Hoidot räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja apua saa mm. arpikudoksiin, kiputiloihin, stressiin ja tukkoisuuteen.

SPM-alipainehieronnalla voidaan avata lihaskalvoja ja hoitaa kireitä lihaksia. Sitä voidaan käyttää myös vartalonmuokkaukseen ja kasvohoitoihin. Unihäiriöiden, stressin ja palautumisen hoitoon Karita suosittelee tehokasta combo-hoitoa, joka koostuu Neurosonic ja Vacustyler-alipainehoidosta.

 

Hoitolasta saa laadukkaita tuotteita myös kotikäyttöön.

Koulutettu hieroja Akseli Koskela

Samoissa tiloissa on myös hieroja Akseli Koskelan vastaanotto. Akselin osaamisalueeseen kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta ja purentalihasten käsittely. Hän on aloittanut yhteistyön Karitan kanssa marraskuun alussa.

Akseli on 24-vuotias entinen kilpauimari. Kiinnostus hieronta-alaan lähti juuri kilpaurheilun kautta, koska lihaksiston toimivuus on urheilijalle tärkeää. Kilpaurheilun jälkeen liikunta on tullut jäädäkseen Akselin elämään, nyt golfin ja lenkkeilyn muodossa. Liikunnan lisäksi Akselin vapaa-aikaan kuuluvat tyttöystävä ja kaksi koiraa.

Kuten Akseli toteaa, ihmisen lihaksisto koostuu yli 600 lihaksesta. Hyvä liikkuvuus ja lihashuolto ovat tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Asiakkaan kokonaisvaltainen hoitaminen on Akselille tärkeää, ja hieronnan ohella häneltä saa myös kotijumppaohjeet lihasten huoltoon.

Tulevaisuuden suunnitelmissa Akselilla on käydä aktiivisesti koulutuksissa, jotta hierojan ammattitaito pysyy ajan tasalla. Lisäksi hän aikoo hankkia koulutusta myös akupunktiosta.

High Care hyvinvointi
Ilveksenkatu 2 as.1
20760 Piispanristi
www.highcarehyvinvointi.com

Koulutettu hieroja Akseli Koskela, ajanvaraus täältä:
vello.fi/koulutettu-hieroja-akseli-koskela/koulutettu-hieroja-akseli-koskela