Skip to main content
Ajankohtaista

Visit Kaarina -sivut uudistuvat

By 10.3.202121 huhtikuun, 2021No Comments

10.3.2021

Visit Kaarina –sivut uudistetaan ja uusista sivuista vastaa Kaarinan Kehitys Oy yhteistyössä kaupungin kanssa.

Kukin kaarinalainen matkailutoimija* saa halutessaan sivuille ”tuotekortin” eli oman sivun, jossa on kohteen nimi, kategoria (esim. Majoitu tai Herkuttele), yhteystiedot, tarjottavat palvelut ja toiminnan kuvaus, sekä kuvia kohteesta. Tuotekortti on maksuton vuoden 2021 ajan, jatkossa sen hinta on 50 €/vuosi (alv 0%). Maksulla katetaan sivuston kuluja.

* matkailutoimijalla tarkoitetaan tässä yritystä tai yhdistystä, joka voi tarjota palveluita matkailijoille, esim. ravintola, hotelli, teatteri, opaspalvelut jne.

Pyydämme toimittamaan tiedot ja kuvat tällä Matkailutoimijan ilmoittamisen lomakkeella ma 22.3. mennessä. Samalla lomakkeella ilmoitetaan laskutustiedot, seuraava vuosi laskutetaan vuoden 2022 alussa. Tarkemmat ehdot löytyvät lomakkeesta.

Visit Kaarina -sivustolle tulee myös Tapahtumakalenteri, johon listautuvat kaupungin tapahtumakalenterin tapahtumat. Lisäksi kaikki matkailutoimijat, joilla on tuotekortti Visit Kaarina –sivuilla, voivat ilmoittaa maksutta omia tapahtumiaan ”Tapahtumatietojen ilmoittamisen lomakkeella”. Tapahtumien ilmoittaminen tulee käyttöön vasta myöhemmin keväällä.

Kuhunkin tuotekorttiin/kohdesivuun tulee Google-kartta. Kaikkien matkailutoimijoiden toivotaan kiinnittävän huomiota siihen, että kohteen tiedot löytyvät Google Mapsista. Mikäli asia ei ole vielä hallussa, voit osallistua koulutukseen, jonka Kaarinan Kehitys tulee järjestämään huhtikuussa. Omatoimiseen etenemiseen löytyy ohjeita mm. täältä.

Järjestämme Visit Kaarina -infotilaisuuden:

• pe 19.3. klo 14-16
• Teamsilla, linkki toimitetaan ilmoittautuneille
• ilmoittaudu tästä viimeistään 18.3.

Tilaisuudessa osallistujat voivat esittää kysymyksiä tietojen ilmoittamisesta, tuotekorteista tai Visit Kaarina –sivustosta.

Yhteistyöterveisin,

Kaarinan Kehitys Oy
Kaarinan kaupunki