Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Fysioterapiakeskus Relaxion avaa uuden toimipisteen Impivaaran uimahalliin

Lehdistötiedote:

Kokonaisvaltaisia kuntoutuspalveluja Kaarinan keskustassa, Littoisissa ja Piikkiössä tarjoava Relaxion Oy, avaa neljännen toimipisteen Impivaaran uimahalliin ti 8.8.2023.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kuntoutuspalveluja asiakkaillemme, kertoo fysioterapiayrittäjä Samu Kaukoranta

Relaxionin fysioterapeutit tarjoavat laadukkaita palveluja jatkossa turkulaisille sekä lähikuntien asukkaille. Fysioterapia- ja hierontatoimipisteen avaaminen Impivaaraan on perusteltua, koska se on liikunnan harrastajien suosima alue Turussa ja lähistöllä on paljon yksityistalouksia sekä yrityksiä, painottaa yrittäjä Samu Kaukoranta. Relaxionin strategia on olla asiakasta lähellä. Impivaaran alueella sijaitsevien uimahallin, kuntosalien ja urheilukeskuksien käyttäjät sekä toimipisteen vieressä asuvien kotitalouksien asukkaat ja yritysten työntekijät ovat tärkeä osa kohderyhmää kokonaisvaltaisten palvelujen tarjoamiselle. Kuntoutuspalvelut tuodaan sinne missä asiakkaat ovat valmiina lähellä. Liikuntaa harrastavat asiakkaat voivat käyttää urheilufysioterapiapalvelua ja esimerkiksi faskiakäsittelyä ongelmien ennaltaehkäisyyn tai niiden kuntouttamiseksi. Asiakkailla on lisäksi mahdollisuus varata aika rentouttavaan ja palauttavaan hierontaan.

Haluamme tarjota vahvaa paikallisen yrityksen fysioterapiaosaamista tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville asiakkaillemme sekä tukea yritysten työntekijöiden työhyvinvointia, Samu jatkaa.

Toiminnan vahvuus

Relaxionin vahvuutena on osaava ja koulutettu 8:n fysioterapeutin henkilöstö, jotka ottavat asiakkaan huomioon kokonaisvaltaisesti. Palveluvalikoima Impivaaran toimipisteessä on monipuolinen, fysioterapian erikoisalueina ovat työikäisten, urheilijoiden ja ikäihmisten fysioterapia, alaraajafysioterapia, faskiakäsittelyt sekä akupunktiohoito ja klassinen sekä urheiluhieronta. Toimipisteen fysioterapeutit tekevät lisäksi kotikäyntejä sekä mittaavat ja myyvät yksilöllisiä Jobst -tukisukkia. Toiminta perustuu aktiiviseen kuntoutukseen, johon ympärillä olevat liikuntapaikat antavat erinomaiset mahdollisuudet. Asiakkaat voivat harjoitella hoitotoimenpiteiden jälkeen yksilöllistä harjoitusohjelmaa jo toimipisteessä tai sen lähellä olevilla urheilupaikoilla fysioterapeutin ohjauksessa. Yrityssopimukset mahdollistavat palveluiden käytön lisäksi yritysten työntekijöille. Hoidon voi maksaa myös Smartumin, Epassin ja Edenredin saldoilla ja ajanvaraus onnistuu helposti nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

Relaxion on osa OmaFysion klinikkaketjua

Relaxion kuuluu valtakunnalliseen OmaFysio -ketjuun, joka palvelee mm vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita. Vakuutusyhtiöiden maksusitoumusten kautta fysioterapiapalveluja annetaan tapaturmien, onnettomuuksien ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Palveluketju on asiakkaalle helppo, koska OmaFysioklinikan kautta hoidetaan kaikki asiat suoraan vakuutusyhtiölle aina käyntimaksuista fysioterapiapalautteisiin. Maksusitoumusasiakkaat voivat valita itse hoitopaikan kodin tai työpaikan läheltä. OmaFysio brändi on FysiPartnersFinlandin hallinnoima palveluketju.

Impivaaran toimipiste on helposti saavutettavissa

Impivaaran toimipiste on esteetön, rakennuksen lähellä on ilmainen pysäköintialue ja edessä on invapaikat omalla autolla saapuville. Impivaaraan pääsee loistavasti myös julkisella linja-autoyhteydellä ja pyöräparkki on oven käynnin vieressä.

Fysioterapian merkitys hyvinvointiin

Fysioterapiahoitoja on tarjottu jo kymmeniä vuosia kehon toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Toimintakyvyn tukeminen haasteiden kohdatessa on fysioterapeuttien ydinosaamista. Tärkeintä on poistaa liikettä estävät tekijät ja kannustaa asiakkaita omaehtoiseen liikuntaan ja kehon huoltamiseen. Useat kivun poistamiseen tarkoitetut menetelmät perustuvat tutkittuun tietoon ja auttavat asiakkaita kehon hyvinvoinnin parantamiseen. Fysioterapia kannattaa aloittaa ajoissa, koska oireiden pitkittäminen saattaa pidentää kuntoutumisaikaa.

Valinnan vapaus

Asiakkaalla on oikeus valita fysioterapialaitos lääkärikäynnin jälkeen itse. Isot lääkäriasemat ohjaavat tällä hetkellä voimakkaasti asiakkaitaan omiin palveluihinsa, mutta pienet fysioterapialaitokset ovat hyvin saavutettavissa kodin tai työpaikan lähistöllä. Hoitoon voi tulla myös ilman fysioterapialähetettä. Käyttämällä paikallisia yrityksiä tuet palveluiden pysymistä jatkossakin Sinua lähellä. Palveluiden hinta on isoihin ketjuihin verrattuna edullista ja ylimääräisiä lisämaksuja yksityiset yritykset eivät peri.

______________________

Tietoa Relaxion Oystä:
Relaxion Oy on Samu Kaukorannan omistama kuntoutusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2015. Yritys työllistää 8 fysioterapeuttia. Relaxion toimii elokuusta 2023 alkaen Kaarinan ja Piikkiön keskustan, Littoisten sekä Impivaaran toimipisteissä.

Lisätietoja antaa:
Yrittäjä Samu Kaukoranta
040 5288444
samu.kaukoranta@relaxion.fi