Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysTiedotteet

Kesäkuun yritys on Kummipuu

Antaudu puun huomaan!

Niina Sjöholm, Mihails Čugunovs ja Eljas Knuutila tutustumassa Kummipuun metsään.

Kaarina on saanut uuden yrityksen, jonka toiminta perustuu osallistavaan luonnonsuojeluun ja päätuotteena on elävä, kasvava puu. Kummipuu on perustettu vuonna 2022. Yrittäjä Eljas Knuutilan lisäksi yrityksessä toimii työntekijä Mihails Čugunovs.

Kummipuu on uuden sukupolven metsäalan tuote, jossa ajatuksena on tukea ihmisen hyvinvointia luontoyhteyden kautta. Kummipuu tutustuttaa ihmisiä aitoon metsäluontoon, jolloin voi tuntea itsensä merkitykselliseksi osaksi kokonaisuutta. Myydyille Kummipuille taataan pysyvä suojelu, ja ne nimikoidaan ostajilleen. Tulevassa portaalissa Kummipuu ylläpitää lisäksi digitaalista ikkunaa luontoon.

Eljas Knuutila osti alkuun yhdeksän hehtaaria metsää, josta löytyy eri tyyppisiä alueita, kuten kallioita ja suota. Yksityiset henkilöt ja yritykset voivat ostaa alueelta itselleen kummipuun.

Yrityksen konsepti on ainutlaatuinen suomalaisen luonnonsuojelun ja bisnesmaailman kentällä.

Kummipuiden myynnillä tullaan rahoittamaan kokonaisten metsien hankinnat, joiden avulla turvataan metsien monimuotoisuus ja koskemattomuus tuleville sukupolville.

Tulevaisuudessa toiminnan ytimessä ovat opastetut luontoretket, luontoretriitit sekä muut Green Care -aktiviteetit, joiden kautta ihmisen luontoyhteys vahvistuu.

Kaarinan Kehitys sai ensimmäisenä valita ja ostaa itselleen oman puun. Puun nimi on Jasper.


Ritva, Jasper ja Niina

 

www.kummipuu.fi

(sivusto avautuu pian)