Skip to main content
AjankohtaistaTiedotteet

Kansainvälinen Coruu brändi kotiutuu Kaarinaan

Johanna Saarisesta tuli triplayrittäjä

Maarit Fellmanin ja Sari Jokisen lähes seitsemän vuotta sitten perustaman Coruun uusi omistaja on kaarinalainen Johanna Saarinen. Coruu on uuden omistajan Johannan kolmas yritys. Coruu on brändi, jonka tuotteita on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 eri maahan.

Coruu korvakorut, kaulakorut ja rannekorut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Maailman kevyimmät silikonikorut, puukorut ja Muumi-korut ovat muotoilijoiden suunnittelemia designtuotteita. Jokaisella korulla on oma tarina, jonka suunnittelija luo korun synnytysprosessin mukana.

Kansainvälinen Coruu-brändi vaihtoi omistajaa. Kuvassa Maarit Fellmann, Sari Jokinen ja Johanna Saarinen, taustalla Advance Teamin yritysvälittäjä Mikko Mellanen.

Kemiat kohtasivat heti alussa

Maarit ja Sari päätyivät myymään Coruun liiketoiminnan, koska heidän muu yritystoimintansa, Intoo Koulutus ja Intoo Mainostoimisto, on kasvanut voimakkaasti parin viime vuoden aikana. ”Aika ei yksinkertaisesti enää riitä kaikkeen ja Coruu brändissä on paljon hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia”, toteaa Maarit Fellman. ”Johanna on oikea ihminen viemään Coruu-brändiä eteenpäin, joten ilomielin siirrämme luomamme Coruun hänen käsiinsä.”

Johanna oli jo kaksi vuotta etsinyt potentiaalista yritystä, jossa pystyisi käyttämään hyväksi omia mainonnan, viestinnän ja myynnin taitojaan. ”Coruu on täydellinen minulle! Olen seurannut Maaritin ja Sarin yritystarinaa alusta asti. Coruun tuotteetkin ovat olleet käytössäni vuosia” kertoo Johanna.

”Kansainvälinen myynti on minulle uutta ja nyt pääsen myös perehtymään astetta syvemmälle verkkokaupan saloihin” hehkuttaa Johanna. Verkkokaupan asiakkaat tulevat edelleen nauttimaan edullisista designkoruista ja asusteista. ”Jälleenmyyjäverkostoon ja kansainväliseen myyntiin laitetaan nyt paukkuja” intoilee Johanna.

Liiketoimintakaupan mahdollisti Advance Teamin yritysvälittäjä Mikko Mellanen.

Maarit Fellman, Johanna Saarinen, Mikko Mellanen ja Sari Jokinen skoolaavat yrityskaupan kunniaksi.

Suomalaisilta naisilta kaikille naisille

Coruu on suomalaisten naisten perustama yritys. Korut syntyvät luonnon aiheista ja graafisista muodoista, korusuunnittelijoiden muotoilemana. Coruu korut valmistuvat monen naisen yhteistyönä ja lopullinen tuote kulkee useiden käsien kautta, tarjoten työtä monille eri ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville naisille. Jokainen koru valmistetaan ja pakataan Suomessa käsityönä.

Silikonikorumallisto käsittää satoja erilaisia koruja ja koruyhdistelmiä. Puukorut tulivat valikoimaan vuonna 2021. Muumi-lisenssi Coruulla on ollut vuodesta 2016.

Coruu koruja löydät www.coruu.fi-verkkokaupan lisäksi yli 30 jälleenmyyjän liikkeestä ympäri Suomen sekä esim. Sokos-tavaratalon ketjuvalikoimasta. Kansainvälisesti jälleenmyyjiä löytyy mm. Ruotsista, Englannista, Espanjasta ja Japanista.

 

Lisätiedot: Johanna Saarinen, triplayrittäjä
Cuu Design Oy, Coruu
johanna@loistosaari.fi, 040 510 8515

Johannan muut yritykset ovat Painotalo Painola ja Loistosaari Oy, jotka myös sijaitsevat Kaarinassa.