Skip to main content
AjankohtaistaTiedotteet

Langh Techille Spirit of Turku -palkinto

By 26.8.202113 syyskuun, 2021No Comments

Tiedote. Julkaistu: 26.08.2021, 09:32
Turku Business Region

Vuoden 2021 Entrepreneurial Spirit of Turku -yrityspalkintojen saajat julkistettiin torstaiaamuna Turun Eurooppa-foorumin Talouspäivän yhteydessä. Tuttuun tapaan palkinnot jaettiin kolmessa eri kategoriassa.

Entrepreneurial Spirit of Turku -yrityspalkintojen saajat yhteiskuvassa

Entrepreneurial Spirit of Turku -palkitut yhteiskuvassa: Langh Tech Oy:n myynnistä ja operatiivisesta toiminnasta vastaava Eero Pajunen (vas.), CH-Bioforce Oy:n liiketoimintajohtaja, perustajaosakas Sebastian von Schoultz, CH-Bioforce Oy:n toimitusjohtaja Petri Tolonen, Raisio Oyj:n johtaja Mikko Lindqvist ja palkinnot jakanut Turku Science Park Oy:n va. toimitusjohtaja Tom Palenius.

Brave Move -kategoriassa Yritys ei pelkää rikkoa rajoja, vaan kekseliäästi ja päämäärätietoisesti uudistaa toimintaansa, toimintatapojaan ja jopa toimialaansa. Rohkeilla päätöksillään yritys toimii muutosten ajan menestyksekkäänä tienraivaajana ja inspiroivana esimerkkinä tuottaen uudenlaista osaamista, tuotteita, konsepteja tai palveluita.

Palkinto myönnettiin Kaarinan Piikkiössä kotipaikkaansa pitävälle Langh Tech Oy Ab:lle, joka on kehittänyt ja toimittanut laivojen pakokaasun rikkipesureita kymmenen vuotta. Jatkuva kehittäminen, asiakkaiden erilaisten vaatimusten huomioiminen ja toimiviksi todetut ratkaisut ovat tuottaneet tälle perheyritykselle aseman yhtenä alan merkittävimmistä toimijoista maailmalla. Langh Tech on proaktiivisesti seurannut laiva-alan kehitystä, huomioiden ympäristöystävällisyydelle asetettuja ja koko ajan tiukentuvia määräyksiä. Yhtiön oma rikkipesuri on tällä hetkellä käytössä tai myytynä jo yli 100 laivaan, minkä lisäksi 38 laivassa on käytössä kilpailijan ratkaisuja täydentäviä järjestelmiä. Langh Tech on erinomainen ja menestyksekäs esimerkki siitä, miten rohkeasti innovoiden voi raivata itselleen merkittävän aseman kansainvälisillä markkinoilla, omiin vahvuuksiin tukeutuen ja niitä edelleen kehittäen. Samalla Langh Tech on meille arvokas esimerkki siitä, miten pieni Suomi voi tuottaa ratkaisuja globaaleihin haasteisiin.

Kategoriassa Born Global – Syntyjään kansainvälinen palkittiin CH-Bioforce Oy.

Kategoriassa Growth in Sight -kategoriassa palkittiin Raisio Oyj.

Lue koko tiedote täällä: Langh Techille, CH-Bioforcelle ja Raisio Oyj:lle Entrepreneurial Spirit of Turku -palkinnot – ePressi

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Tom Palenius, Turku Science Park Oy,
tom.palenius@turkubusinessregion.com, puh. 040 550 1126

 

Turku Business Region kokoaa yhteen Turun seudun elinkeinoelämän, korkeakoulut, järjestöt ja kunnat. Yhteistyö synnyttää uusia tuotteita ja palveluita, jotka vauhdittavat yritystoiminnan kasvua ja alueen hyvinvointia. Alueen yritys- ja innovaatiopalveluiden koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Laajeneva ja yhä kansainvälisempi Turun Tiedepuisto, Turun telakan läheisyyteen nouseva meri- ja valmistavan teollisuuden keskittymä Blue Industry Park, Turun ratapiha-alueelle kaavailtu elämys- ja tapahtumakeskittymä, Nesteen Naantalin jalostamoalueen kehittäminen kestävän kehityksen Green Industry Parkiksi sekä Turun uusi keskustavisio antavat lisävauhtia koko Turun seudun tulevaisuudelle.

www.turkubusinessregion.com – Vaikuttavaa verkostoitumista