Skip to main content
AjankohtaistaTiedotteet

Löytyykö Kaarinasta Varsinais-Suomen Työmatkaliikkumisen edelläkulkija 2022?

Valonia ja Motiva etsivät nyt Varsinais-Suomen vuoden 2022 Työmatkaliikkumisen Edelläkulkijaa! Tunnustuksen voi saada yritys tai organisaatio, joka on aktiivisesti edistänyt työntekijöiden kestävää ja hyvinvointia edistävää liikkumista työ- ja työasiamatkoilla.

Valonia: onko työpaikkasi työmatkaliikkumisen edelläkulkija?

 

Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus on työpaikalle konkreettinen osoitus tehdystä ilmastotyöstä ja voittaja saa hyödyntää titteliä sekä tunnusta viestinnässään. Lisäksi voittaja palkitaan

  • polkupyörällä työntekijöiden työasiamatkoja varten, tai
  • pyörähuoltoliikkeen lahjakortilla pyörähuoltopäivän järjestämiseksi työpaikalla

Voittajalle tarjotaan myös kestävän liikkumisen kartoitus yhteen toimipaikkaan/kiinteistöön: Valonian kestävän liikkumisen asiantuntijat katselmoivat tilat yhdessä työpaikan edustajien kanssa, ja työpaikka saa konkreettisia kehittämisehdotuksia esim. pyöräilyn olosuhteiden parantamiseksi ja joukkoliikenteen käytön edistämiseksi. Vastaavanlainen katselmus arvotaan myös kaikkien ilmoittautuneiden työpaikkojen kesken!

Ilmoittautuminen on auki 9.9.2022 saakka. Tunnustus jaetaan samanaikaisesti eri puolilla Suomea Euroopan Liikkujan viikolla 16.–22.9.2022.

Lisätietoja tunnustuksesta ja ilmoittautuminen: valonia.fi/edellakulkija2022

www.valonia.fi

Valonia on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio.

Toimimme osana Varsinais-Suomen liittoa.

Olemme myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja LinkedInissä.