Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritys

Toivo Tuominen ja Roni Söderblom perustivat Huvei-yrityksen

Toivo Tuominen ja Roni Söderblom saivat Kaarinan kesäyrittäjyyssetelin, jonka avulla perustivat Huvei-yrityksen.

Huvei-yrityksen perustaneet Toivo ja Roni

Toivo Tuominen ja Roni Söderblom ovat 20-vuotiaita kaarinalaisia nuoria yrittäjiä. Idea yrityksen perustamiseen lähti ajatuksesta, että kaikilla ei ole mahdollisuutta ostaa itselleen välineitä, joiden avulla saa järjestettyä vähän erilaiset hauskat juhlat. Tästä kaverukset lähtivät kehittämään ideaa pidemmälle, ja hakivat sitten Kaarinan kaupungin yrittäjyysseteliä, joka heille myönnettiin. Siitä lähti käyntiin Huvei -yritys. Tuen avulla kaverukset saivat hankittua tarvittavat välineet yrityksen pyörittämiseen.

”Hyvä kokeilu tämä yrittäjyysseteli, ilman sitä ei ehkä olisi vielä laitettu yritystoimintaa pystyyn”, kertoo Toivo.

Huvei tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden kokea modernin tavan juhlia ja bilettää parhailla mahdollisilla välineillä.

Huvein kautta on siis mahdollista vuokrata välineitä omien juhlien ja bileiden järjestämisen. Tarjolla on erilaisia kokoonpanoja kuten:

1) vuokraa Beer Pong pöytä

2) vuokraa kaiutin, valaistus, discopallo, juomapelit sekä pöytä

3) Host -paketti, johon kuuluu välineiden lisäksi myös juhlien/bileiden isännöinti sekä bileiden teeman suunnittelua

Lisämaksusta voi tilata myös asennuspalvelua.

Kiinnostus yrittämiseen lähti ajatuksesta, että yrityksen perustamisessa ja pyörittämisessä oppii paljon uusia asioita ja saa laaja-alaista kokemusta. Molemmilla pojilla on myös hyvä taustatuki yrittämiseen, koska molemmat ovat yrittäjäperheistä.

Yrittämisen muodoksi he valitsivat kevytyrittäjyyden, koska siinä ei ole samanlaisia riskejä kuin toiminimi- tai osakeyhtiöyrittäjyydessä. Toivolla ja Ronilla on kuitenkin tavoitteena, että business kasvaa ja laajenee, jolloin pitää miettiä millaisella yhtiömuodolla palvelua tulevaisuudessa myydään.

Toivo lähtee syksyllä opiskelemaan Turun kauppakorkeaan ja Roni hakee opiskelemaan diplomi-insinööriksi. Heidän suunnitelmissaan on kuitenkin jatkaa yrityksen pyörittämistä myös opintojen ohella.

Huvei on saanut jo muutamia asiakkaita. Pojat ovatkin mainostaneet Huvein palvelua sukulaisten ja kavereiden kautta. Mainostamiseen pitäisikin nyt enemmän keskittyä, jotta asiakkaat löytäisivät tämän juhlien järjestämisen mahdollisuuden. Palvelu sopii niin yksityisten kotibileiden kuin yritysten tilaisuuksien sekä pikkujoulujen järjestämiseen.

Kun järjestät juhlia, niin olethan yhteydessä:

Huvei
Toivo Tuominen
puh: 044 052 0222
toivo.tuominen35@gmail.com