Skip to main content
AjankohtaistaKuukauden yritysUncategorized

Venla Salovaara, Koiranhoitopalvelu Tassu

Venla Salovaara on yksi Kaarinan kesäyrittäjyyssetelin saajista. Hän on 15-vuotias yrittäjä, joka tarjoaa koiran ulkoilutus- ja hoitopalvelua Kaarinassa ja Turussa.  

Venla Salovaara ja hoitokoira Nala.

Ritva Lindström Kaarinan Kehityksestä haastatteli Vanla Salovaaraa.

Venlan mielestä yrityksen perustaminen tuntui jännältä. Siinä on ollut kivaa se, että on saanut itse miettiä, miten työtä tekee ja miten toiminta pitää hoitaa. Haastavalta ja ehkä pelottavaltakin on tuntunut se, että mitä jos ei saakaan asiakkaita. Moni kuitenkin puhuu siitä, että tarvitsisi tällaista palvelua, kun ei aina itse ehdi koiran kanssa lenkille. Tämä palvelu onkin hyvä juuri kiireisille koiranomistajille, jotka haluavat, että lemmikki saa riittävän pitkän ulkoilulenkin. Jos itse sairastut etkä pysty ulkoiluttamaan koiraa, voit kutsua Venlan apuun!

Kiinnostavaa oli myös tietää, millaiselta yrittäminen on tuntunut suhteessa siihen, millainen mielikuva yrittämisestä oli aikaisemmin ollut. Venla on ollut positiivisesti yllättynyt, koska oli mieltänyt yrittämisen paljon hankalammaksi. Toki markkinointi ja ensimmäisten maksavien asiakkaiden saaminen on tuntunut haastavalta. Sen eteen Venla tekee töitä ja jakaa esitteitä koiran kanssa ulkoileville vastaantulijoille. Lisäksi Venlan Koiranhoitopalvelu Tassun löytää Instagramista.

Venla perusti yrityksen, koska tykkää koirista. Lisäksi kokemusta erilaisten koirien kanssa ulkoilusta on kertynyt, koska omassa perhepiirissä on ollut aina koira, tällä hetkellä husky. Yrittämisen aloitus tuntui turvalliselta Kaarinan Kehityksen ja Kaarinan kaupungin myöntämän yrittäjyyssetelin turvin.

Venla aloittaa Kaarinassa yläkoulun yhdeksännen luokan, mutta jatkaa koulun ohella koirien ulkoiluttamista ja tarvittaessa voi sopia koiran pidempiaikaisestakin hoidosta.

Venlaan saa yhteyden:

Venla Salovaara, Koiranhoitopalvelu Tassu,  puh: 040 510 4305 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@gmail.com

www.instagram.com/koiranhoitopalvelutassu/